top of page

Re-Align yourself

5sterrenModelBeeld.jpeg
Image by Abdiel Ibarra

Individuele sessies waarbij je  persoonlijk thema's in beweging brengt.

Een traject van 10 maanden waarbij je als leader samen met gelijkgestemden de organisatie-gamechangers  ervaart en direct leert toepassen.

 Een workshop waarbij een systemische blik de onzichtbare dynamieken in jezelf, jouw team of organisatie blootlegt en in beweging brengt.

Individuele coaching

Tijdens het Re-Align coaching-proces  ontwikkel je leiderschap van binnen naar buiten.

Hierbij richten we ons op:

 • Bewust worden van de effecten van het eigen gedrag en handelen

 • Het bevrijden van het eigen potentieel 

 • Bewust worden van belemmerende overtuigingen

 

Enkele voorbeelden van thema's 

 • Omgaan met negatieve stress

 • Burnout voorkomen of terug uit een burnout geraken

 • Het nemen van belangrijke beslissingen

 • Omgaan met conflicten

 • Doorbreken van een zich steeds herhalend patroon

 • Omgaan met veranderingen

 • Leiding geven aan verschillende persoonlijkheden

 • ...

Coaching

Getuigenissen

Carolien is een zeer ervaren coach/therapeute die een gigantische positieve omslag aan mijn leven heeft gegeven. Er is in mijn leven een duidelijke periode voor en na Carolien :-) Van zodra zij mij is beginnen begeleiden met energetische sessies, heb ik veel meer inzicht gekregen in mezelf, mijn issues en ben ik terug in contact gekomen met mijn ware zelf, mijn eigen verlangens en mijn onderbelicht potentieel. Dankzij Carolien kreeg ik inzicht in situaties, leerde ik meer in balans te zijn en groeide ik werkelijk als mens. Onbewuste angsten, patronen,... komen steeds meer naar de oppervlakte en worden daardoor voor het eerst zichtbaar maar ook verwerkbaar. Carolien leerde me bovendien technieken aan om in het dagdagelijkse leven zelf aan de slag te gaan rond problemen, geschillen, complexen, angst,... Hierdoor voel ik me dus ook veel zelfstandiger en is mijn basisvertrouwen enorm gegroeid. Ik was in het begin wat onwennig omdat het uiteindelijk wel eng is om je verdedigingsmechanisme uit te schakelen en weggestopte gevoelens in de ogen te durven en leren kijken. Maar bij Carolien voelde ik me zo geborgen en aanvaard, dat ik toch de moed bij elkaar kon schrapen om die moeilijke confrontaties met mezelf aan te gaan. Een echte life-changer die ik iedereen enorm kan aanraden. Voor mij betekent het absoluut de wereld. 

E. De Baets

De sessies hebben me dichter bij mijn eigen essentie gebracht, in wie ik in wezen ben los van angsten, trauma's, enz. Het heeft mijn kijk op het leven en op de werkelijkheid verruimd waardoor niks eigenlijk nog hetzelfde is... De sessies laten je jezelf herontdekken en in contact komen met je ware potentieel, tillen verstikkende dynamieken op, brengen beweging in schijnbaar vastgeroeste en vaak onbewuste patronen. Alles voelt harmonieuzer, stromender, stralender,...

L. Paelinck

Tot op de dag vandaag, staan al mijn coachingsessies bij Carolien op mijn netvlies gebrand. Elke sessie heeft voor mij een transformerend effect gehad, waar ik nog steeds kracht uitput. Ik blokkeerde mezelf in mijn grootsheid en stap voor stap heeft Carolien de belemmeringen/blokkades aangepakt. De thema's die Carolien bij mij aanraakte zullen altijd mijn gevoeligste punten blijven, maar nu weet ik wat eronder zit, hoe ik dit moet aanpakken. Meer nog 'in uw diepte dalen zitten uw grootste troeven, als je je diepste dalen maar goed verzorgd' en dat heeft Carolien mij geleerd en zal ik ze eeuwig dankbaar voor blijven.

K. Coeck

De coachingssessies voelen aan als een moment voor mezelf. Het is een veilige omgeving waarin je terug tot jezelf kan komen. Ik had de neiging om alles te verklaren met mijn ratio, maar heb dit beter kunnen loslaten en je voelt echt een betere verbinding tussen uw lichaam en geest. Voor iemand die aanvankelijk zeer sceptisch was, ben ik er nu van overtuigd dat deze coachingsessies me echt kunnen helpen om rust te vinden en mijn persoonlijke doelen terug voor ogen te brengen.

B. Van Genabet

Opstellingen

Een opstelling is een manier waarop je onderliggende dynamieken zichtbaar maakt tussen de delen van een systeem.

Een systeem is bijvoorbeeld een organisatie, een team, de persoonlijke dynamiek bij jezelf of tussen 2 individuen...

Werken met opstellingen is bijzonder krachtig:  de onderstroom binnen een systeem alsook niet zichtbare dynamieken kunnen helder naar boven komen.

We gebruiken opstellingen zowel voor het in beweging zetten van individuele vragen als voor team- en organisatie vraagstukken.
 

Het coachen met opstellingen is gebaseerd op het levenswerk van Bert Hellinger. Hij richtte zich vooral op het familiesysteem van een individu, ondertussen is duidelijk dat de systemische wetten toegepast kunnen worden op gelijk welk systeem. 

Tijdens opstellingen worden delen van het systeem in de ruimte geplaatst en schouwen we hoe ze reageren op elkaar, wat de verhouding is, waar de grootste invloed speelt, wat er ontbreekt enz.

Zo krijgen we inzichten in wat er speelt, maar eveneens wordt een mogelijke oplossende beweging duidelijk.

Een richting om verder mee te werken.

Opstellingen
bottom of page