Het Re-Align team

innekegebruers-bedrijfsportretten-gent-p

Meewerken aan het materialiseren van de paradigmashift in de bedrijfswereld is wat mij drijft.
Ik geloof zeer sterk in een andere vorm van leiderschap, één die uitgaat van gelijkwaardigheid en gebaseerd is op het fundament van vertrouwen.

Co–creatie in de diepste betekenis van het woord. Daar waar ieders inbreng maakt dat er een geheel ontstaat dat niet door één enkeling geclaimd kan worden.

 

De paradigmashift houdt o.a. in dat we dienen af te stappen van het eenzijdige rationele oorzaak–gevolg denken of het lineaire probleem–oplossing denken, maar dat we veel meer systemisch de impact van ons handelen dienen te beschouwen.

 

Zelf heb ik 18 jaar als leidinggevende in diverse bedrijven gewerkt. 

Deze praktijkervaring samen met de verschillende opleidingen in systemische methodieken, teamwerking, psycho-energetica en communicatie vaardigheden geven mij de ruggesteun in elke begeleiding die ik doe.

Carolien Boom,

Bezielster Re-Align - psycho-energetisch coach - key note speaker

 
innekegebruers-bedrijfsportretten-gent-p

Als businesscoach begeleid ik sinds 2012 ondernemers en leidinggevenden op een heel handson en no-nonsense manier naar door hen vooropgestelde doelen.

Ik hou ervan mensen te inspireren met wijsheden en ervaringen die specifiek voor hen een hefboom kunnen zijn. Daarnaast schuw ik de confrontatie niet omdat ik geloof dat persoonlijke groei ook wel een beetje pijn mag doen. Mijn brandstof is de glinstering in de ogen van mijn coachees wanneer ze opnieuw connecteren met hun persoonlijke levensenergie en ze beseffen dat ze alles wat ze nodig hebben in zich dragen.

Mijn kennis van het enneagram, systemisch werk, verbindende communicatie en voice dialogue zorgt ervoor dat ik steeds kan terugvallen op dragende technieken om mensen te ondersteunen in het nemen van hun volgende stap.

In essentie ben ik een firestarter die wild wordt van nieuwe ideeën en kickt op de realisatie daarvan. Ook geloof ik onvoorwaardelijk in co-creatie en het verbinden van mensen met

uiteenlopende talenten om zo het “onmogelijke” waar te maken.

Wanna give it a try?

Jozefien De Feyter,

Business coach - inspirator