Carolien Boom

Inspirerend consultant, coach en trainer

Gedurende een groot deel van mijn professionele loopbaan heb ik mee aan de wieg gestaan van vernieuwende concepten en bedrijven. Vaak ging de implementatiefase van deze concepten gepaard met weerstand tegen verandering.

Wat mij vooral inspireert en drijft, is het neerzetten van leiderschapsvormen welke niet gebaseerd zijn op hiërarchie en macht, maar uitgaan van samenwerken naar resultaat. Geen top-down of fear management maar co-creatie.

Met Re-Align werken we dan ook op een co-creatieve manier samen met partners, die elk in hun domein uitblinken. Elke partner is een aanvulling op wat we met Re-Align aanpakken. Afhankelijk van de noden van jouw bedrijf kunnen één of meerdere partners mee ingeschakeld worden in het traject dat we samen ontwikkelen.

Verder zet ik ook in op vitaliteit van medewerkers door bewustzijn te creëren ten opzichte van een gezonde levensstijl. Mijn gedrevenheid rond alles wat met vitaliteit te maken heeft, wordt gevoed door mijn eigen ervaringen als sporter en later als personal trainer. Hier heb ik mensen letterlijk weer energie en levensvreugde zien krijgen door heel kleine aanpassingen in hun dagelijkse bezigheden.

Zelf verder blijven groeien als mens en als mentor/coach is één van mijn prioriteiten.

Jozefien De Feyter

Inspirerend consultant, coach en trainer

innekegebruers-bedrijfsportretten-gent-portret-Jozefien Klein-38 kopie.jpg

Als businesscoach begeleid ik reeds 8 jaar ondernemers en leidinggevenden op een heel handson en no-nonsence manier naar door hen vooropgestelde doelen.

Ik hou ervan mensen te inspireren met wijsheden en ervaringen die specifiek voor hen een hefboom kunnen zijn. Daarnaast schuw ik de confrontatie niet omdat ik geloof dat persoonlijke groei ook wel een beetje pijn mag doen. Mijn brandstof is de glinstering in de ogen van mijn coachees wanneer ze opnieuw connecteren met hun persoonlijke levensenergie en ze beseffen dat ze alles wat ze nodig hebben in zich dragen.

Mijn kennis van het enneagram, systemisch werk, verbindende communicatie en voice dialogue zorgt ervoor dat ik steeds kan terugvallen op dragende technieken om mensen te ondersteunen in het nemen van hun volgende stap.

In essentie ben ik een firestarter die wild wordt van nieuwe ideeën en kickt op de realisatie daarvan. Ook geloof ik onvoorwaardelijk in co-creatie en het verbinden van mensen met

uiteenlopende talenten om zo het “onmogelijke” waar te maken.

Wanna give it a try?