footer-logo.png

Dankzij jullie heb ik terug contact met hoofd, hart en buik. ik ben enorm geïnspireerd en vervuld. ik heb zin in de toekomst! Dankzij jullie heb ik meer (breder) inzicht in mezelf, situaties, dynamieken in groepen en bedrijven. Ik heb zin om hiermee aan de slag te gaan. Ik voel meer rust in mezelf en tegelijkertijd bruis ik van energie. Heel erg bedankt!

Lies Ameeuw, School voor Ayurveda en creatief met opstellingen


0-1.jpeg

Leiden zonder te lijden. Het is nu, anderhalve week na de 2-daagse, écht wel meer mijn realiteit. Bedankt Jozefien De Feyter en Carolien Boom om mij in mezelf meer draagkracht, visie en leiderschapsplezier te helpen naar boven halen. Lifechanging!

Jochen Roef manageing director, Blinc Sales Institute


Carolien heeft onlangs een boeiende presentatie gehouden voor het damesnetwerk van VDK, over leiderschap en dan heel specifiek hoe het vrouwelijk zich verhoudt tot het mannelijk leiderschap.

Ondanks het vrij grote aantal toehoorders, is het een heel interactieve sessie geworden. Vele dames gaven hun eigen ervaringen over leiding geven mee, waardoor we, mee gestuurd door Carolien, ook veel van mekaar opstaken.

Een absolute aanrader dus. 

Leen Van den Neste, CEO VDK spaarbank


Nog eens super bedankt voor de coaching van vorige maandag, Carolien. Je hebt me schitterend geleid naar een soort keerpunt (zo voelt het toch).

Naar mijn gevoel heb ik maandag een belangrijke stap in gezet, dank zij jou zachte maar doortastende begeleiding. Wow!

Het resultaat is dat ik nu mezelf veel meer de toelating kan geven om mijn werk in te vullen vanuit mijn kracht en passie en minder vanuit mijn drang om te presteren in de ogen van anderen.

Een pluim voor jou dus en ik heb mezelf er ook maar een gegeven.

Hilde Boom –Owner Inspire to grow


Reeds 2 jaar volg ik op regelmatige basis coaching bij Carolien Boom. Als bewegingscoach, coach ik zelf andere mensen via een eigen ontwikkelde bewegingsmethode. Het in beweging brengen van andere mensen gaat dan ook gepaard met het in beweging brengen van mezelf. Het is op dit domein dat Carolien me ondersteunt. Ik ervaar haar coaching als een zeer sterke ondersteuning en als een hulplijn, als het pad even niet meer duidelijk is. Elke coaching biedt me de mogelijkheid om alle elementen van de afgelopen periode een plaats te geven waardoor er opnieuw de mogelijkheid wordt gecreëerd om het initiële pad opnieuw te zien en verder te gaan.

Het coachingsproces is voor mij persoonlijk een zeer waardevol traject in het bereiken van mijn persoonlijke en professionele doelen. De informatie en de ervaring die ik reeds mogen ontvangen heb is buitengewoon.

Dankjewel Carolien!

Jeroen Klinckaert – zaakvoerder IntelligentMotion


Soms loopt alles even allemaal mis. Het werk is veeleisend en hectisch, in het privéleven is er van alles dat moet gebeuren, kortom de druk enormgroot en het lukt niet om tot rust te komen. Ikzelf heb dit het voorbije jaar mogen ondervinden. Ik ben niet enkel met hoofd tegen de muur gelopen, maar ik ben er dwars doorgegaan. Met als gevolg dat het allemaal te veel werd en dat er nergens meer een rustpunt was.

Carolien heeft me gelopen via voice dialogue om de verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid te verkennen, waardoor ik niet enkel mezelf beter heb leren kennen maar ze heeft me ook geleid tot een manier om meer tot rust te komen. Door het toepassen van de techniek ben ikzelf tot een manier gekomen om me beter te voelen. Dit is voor iedereen verschillend, de sleutel bij mij is bewust nadenken over wat me gelukkig maakt en bewust afwegen wat ik gedurende de dag goed gedaan heb, zonder me te focussen op het negatieve.

Ik ben Carolien dan ook heel dankbaar voor de aangeleverde input en de aangeleerde techniek. Ik ben er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik er wel kom.

Leen De Saedeleer – Teamhoofd secretarie van de Vlaamse Regering.