17%2B120%2Bpixel.jpg

Tijdens de tweedaagse workshop –‘De magie van bezield leiderschap’-, word je als (bedrijfs)leider ondergedompeld in een nieuwe manier van omgaan met uitdagingen, strategische vraagstukken, problemen…

Je leert ervaren dat door het gebalanceerd te werken met 5 natuurlijke dynamieken, er als vanzelf oplossingen, bewegingen en flow ontstaan in de vraagstukken die je wenst te onderzoeken.

Wat levert deelnemen jou op?

 • Een dieper inzicht in wat er speelt in jouw persoonlijke case waarmee je in de workshop stapt.

 • De tools om zelf systemisch alle volgende uitdagingen en problemen te benaderen. Waardoor je jezelf en jouw bedrijf voorbereid op de nieuwe manier van leiden.

 • Je leert balans te creëren daar waar disbalans aanwezig is.


Wanneer?

Er zijn verschillende tweedaagse workshops gepland, kijk wat best in jouw agenda past.

12 en 13 december 2019

19 en 20 maart 2020

18 en 19 juni 2020

24 en 25 september 2020

Waar?

De Kluizerij

Aalstersedreef 1

1790 Affligem


Deelname prijs?

€ 950 excl. BTW

Re-Align Model_teamleren.jpg

Methodiek

Onze uitgangspunten:

 1. Alles is cyclisch. We stappen af van een lineaire manier van denken, doen en groeien, maar gaan net als alle levende organismen ook bedrijsvoering cyclisch systemisch benaderen.

 2. We zijn meer dan ons denken (IQ) alleen. We doen ook beroep op je andere intelligente vermogens EQ (emotionele intelligentie), PQ (Physical- fysieke- intelligentie) en SQ (Spirituele - intuïtieve intelligentie)

 3. Balans is cruciaal. Balans in jezelf, in je team, in je bedrijf. We hebben het over de balans tussen de 5 dynamieken en balans tussen je hoofd-hart- en buikbrein.

Onze aanpak:

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen. Dit kenmerkt de aanpak van deze workshop.
Naast een algemeen kader duiken we voornamelijk de ervaring in. Iedere deelnemer werkt aan een eigen vraagstuk, probleemstelling of (strategische) uitdaging. Gezamenlijk verkennen we de mogelijke knooppunten in het systeem waarbinnen jouw case zich situeert.

We gebruiken hiervoor:

 • Technieken vanuit het systeemoppstellingswerk

 • De 5 dynamieken vanuit de Chinese 5 elementen leer als richtingaanwijzers

 • Technieken vanuit breindynamica om je volledige wijsheid te integreren


Achtergrond informatie

Dat de wereld aan het veranderen is ervaren we allemaal dagdagelijks in de kleine gebeurtenissen om ons heen en in de grote evolutionaire omwentelingen zoals bijv. Het klimaat.

Ook in onze manier van bedrijfsvoering en leidinggeven worden we constant uitgedaagd om om te gaan met de sneltrein aan veranderingen. We merken dat oude gesettelde tactieken en strategieën niet meer afdoende zijn om een succesvolle aanpak te garanderen. Er dringt zich heel duidelijk een nieuwe manier van leiden op, alleen hebben we nog geen volledig zicht op wat en hoe dat dan allemaal wel moet.

In zo een overgangsperiode proberen sommigen dan nog harder en meer te doen van wat ze altijd al deden. (Wat dus niet meer echt werkt)

Weinigen gaan op zoek naar andere mogelijkheden en creëren zo mee de nieuwe manier.

Deze tweedaagse is enkel geschikt voor jou, wanneer jij een (bedrijfs)leider bent die mee aan het roer wil staan van de ‘new way’!

Want tijdens de workshop ontdekken we een aantal mogelijke ‘game changers’, die we in de nieuwe manier van werken integreren.


Dichter bij bezieldheid kan je niet komen! Wonderlijk, ingrijpend, krachtig in de eenvoud
— P. Neyt
Een aanrader voor persoonlijk - en bedrijfsleiderschap
— C. Chielens
Dankzij jullie heb ik terug contact met hoofd, hart en buik. Ik ben enorm geïnspireerd en vervuld. Ik heb zin in de toekomst!
— L. Ameeuw
Lifechanging!
— E. De Baets

Inbegrepen in de prijs:

 • De tweedaagse workshop

 • 1 overnachting in de Kluizerij te Affligem

 • Alle maaltijden en koffiepauzes

 • Het werkboek

IMG_6745.jpg

“Being a leader doesn’t require a title

Having a title doesn’t make you one!”