22986368_ml.jpg

Inner Business coaching

Gericht op het laten groeien van het menselijk potentieel

Met Re-Align begeleiden we bedrijven naar een optimale samenwerking door eerst op zoek te gaan naar de onderliggende knooppunten, de onzichtbare reden waarom het minder stroomt. 

Onze typische coachingsstijl kenmerkt zich door dieper te kijken dan wat zich oppervlakkig toont. Enkel op die manier kunnen blokkades werkelijk weggenomen worden en kan er een samenwerking in flow ontstaan gericht op het behalen van de beoogde bedrijfsresultaten.

Leidinggevenden vertellen mij regelmatig volgende zaken:

  • "Werken met mensen is zò moeilijk, soms denk ik dat ik het beter allemaal zelf doe."

  • "Mocht iedereen zijn zoals ikzelf dan zou het veel gemakkelijker zijn. Al die verschillende karakters..."

  • "Soms voel ik mij een jongleur die 100 bordjes te gelijk draaiende moet houden, dat maakt het best lastig om vooruitgang te zien."

  • "De werkdruk is zeer hoog, iedereen hier doet zijn best. Maar we zitten op ons tandvlees en er is nog geen eindpunt in zicht."

Misschien herken je hier wel iets van

De gevolgen zijn dat je jezelf voorbij loopt, dat de energie uit jou weggezogen wordt zonder dat je het merkt, dat de samenwerking hoekig draait, dat medewerkers minder betrokken zijn dan je zou willen, dat er mensen uitvallen en langdurig afwezig zijn ...

Juist ja, we kunnen zo nog even door gaan.

Hoe je het ook draait of keert elk bedrijf steunt op mensen en we zijn nu eenmaal allemaal verschillend. Wat we lang in het bedrijfsleven miskend hebben is dat we  meer zijn dan een lichaam dat rationeel bestuurd wordt (IQ), we zijn ook wezens met een emotioneel (EQ), een fysiek (PQ) en een spiritueel/ intuïtief (SQ) aspect. 

Als je werkelijk een blijvende flow wenst te creëren in jezelf, je team of jouw organisatie dan dienen al deze Q's perfect op elkaar afgestemd te zijn.

En daar kunnen wij je mee helpen!

Op deze site lees je alles over onze uitgangspuntenpunten die gezamenlijk onze visie vormen,  over de diverse manieren waarop wij  coachen, begeleiden  en opleidingen geven.

Lees gerust ook een aantal getuigenissen van een paar klanten.

Ik kan alvast vertellen dat 18 jaar ervaring als leidinggevende in zowel operationele en sales context, verrijkt met 6 jaar actief zijn als extern business coach, ons 100% tevreden klanten oplevert.